top1
Overeenkomst
Door het plaatsen van een bestelling bij Li4embroidery gaat u akkoord met de door ons gehanteerde levering,- en betalingsvoorwaarden .  



Prijzen
De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.  
Li4embroidery is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijs-informatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend. De prijs van te het te borduren patroon is afhankelijk van het aantal steken en het borduurformaat.  



Digitaliseren
Voor het digitaliseren van een patroon of bedrijfslogo worden eenmalige kosten in rekening gebracht. Dit varieert tussen de € 25,00 en € 75,00. Dit bedrag is gebaseerd op de benodigde tijd voor het borduurontwerp. Voor het digitaliseren van gelegenheidskaarten zoals trouw-of geboortekaarten wordt eenmalig € 5,00 berekend. Het borduurontwerp blijft eigendom van Li4embroidery.
 

Auteursrecht
Door het geven van een opdracht vrijwaart u ons van auteursrechtelijke aanspraken op het borduren van originelen waar een auteursrecht op ligt.




Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat van het de verzending.  
Op bestellingen die door de brievenbus kunnen is het bedrag natuurlijk veel lager dan van pakjes die moeten worden aangeboden.  
Voor brievenbus post van maximaal 2kg hanteren we een basisbedrag van € 4,00.  
Voor pakketten van maximaal 10kg, een bedrag van € 9,00.
Pakketten worden uitsluitend aangetekend verzonden.  



Betalingen
U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen via overschrijving of contant bij afhalen. Wanneer u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient u altijd vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 7 dagen niet door Li4embroidery ontvangen is, ontvangt u eenmalig per e-mail een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 10 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd  

Betalingen t.n.v. Li4embroidery met vermelding van factuurnummer.  
Zodra Li4embroidery uw betaling heeft ontvangen dan wordt uw bestelling voor u vervaardigd.  



Rabobank
t.n.v. L.H.J.Lever
Rek.nr. 1598.75.749
te Vianen  
IBAN: NL16RABO0159875749  
BIC: RABONL2  




Leveringstermijn
Wij leveren doorgaans uit voorraad. De artikelen worden binnen 10 werkdagen verzonden, geteld vanaf het moment van ontvangst van de betaling. Indien de bestelde artikelen niet voorradig zijn bij Li4embroidery duurt het doorgaans 10 tot 15 werkdagen. Wij stellen u hiervan direct op de hoogte. De genoemde leveringstermijnen gelden slechts als benadering en kunnen niet als definitieve termijn gezien worden.



Aansprakelijkheid
Li4embroidery is niet aansprakelijk voor fouten veroorzaakt door foutief doorgegeven kleuren en namen.
Li4embroidery is niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies tijdens de zending.



Retourbeleid  
Geborduurde artikelen worden niet retour genomen.



Reclamedoeleinden  
De voor u vervaardigde producten mogen door Li4embroidery gebruikt worden voor reclamedoeleinden.



Privacy  
Li4embroidery geeft geen persoonsgegevens van de klant door aan derden zonder toestemming van de klant. Li4embroidery gebruikt klantengegevens alleen ten behoeve van de bestelling en eigen gebruik.
 
 
Winkelwagen



Zoeken
Gastenboek

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop